vineri, 1 iulie 2016

Album foto botez de la Laur Gales

 Crestinarea unui copil este un moment extrem de emotionant atat pentru parinti, cat si pentru invitati. In ultimii ani, din ce in ce mai multi parinti aleg un album foto botez deoarece este o modalitate deosebita de a pastra imaginile.

Datorita numeroaselor modele aparute si datorita inmultirii numarului de fotografi, gasim pe zi ce trece mai multe oferte si mai multe pachete speciale pentru evenimentele din viata noastra, inclusiv pentru botez. Acest lucru nu poate decat sa ii bucure pe artisitii care se ocupa cu crearea albumelor foto de diferite tipuri.


Pe langa faptul ca este o modalitate de a pastra amintirele pentru parinti si copii, albumele foto botez pot fi oferite cadou nasilor, bunicilor sau rudelor si prietenilor apropiati. Un astfel de cadou sigur va incanta privirele tuturor si le va aduce un zambet.

Unii fotografi profesionisti sunt ei insisi creatori de albume foto, in timp ce altii colaboreaza cu artisti ai domeniului. Indiferent de modalitatea pe care o alege fotograful, puteti fi siguri ca albumul va iesi asa cum va doriti. In plus, artistul va sti cum sa integreze sau sa creeze albumul astfel incat sa totul sa se asemene unei povesti cu final fericit.

Un avantaj fata de albumele cumparate din comert il reprezinta faptul ca voi puteti fi creatorii propriului album foto. Fie ca doriti sa fie handmade sau creat cu ajutorul calculatorului, puteti participa activ pe parcursul intregului proces artistic. Desigur, exista posibilitatea in care doriti sa lasati mana libera celui care va creaza albumul, insa si in acest caz puteti interveni cu idei.

Albume acoperite cu flori, pietricele, fundite, albume desenate manual, prin pictura simpla sau 3D, din carton, piele sau alte materiale, reprezinta alegerea excelenta, atat pentru un cadou, cat si pentru pastrarea fotografiilor din timpul botezului pentru parinti si copil.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu