marți, 26 iulie 2016

Este foarte usor sa gasesti cazare ieftina in Bacau

Este foarte usor sa gasesti cazare ieftina in Bacau si tot ce trebuie sa faci este sa apelezi la E-Stabil. Spune adio preturilor ridicate practicate de hoteluri din cauza lipsei competitiei in acest oras si te poti orienta catre apartamentele ce pot fi inchiriate in regim hotelier. Un grup de 4 persoane se poate caza in conditii grozave intr-un apartament cu doua camere al carui pret este de circa 100 de lei pe noapte, pe cand o camera de hotel incepe de la 160 de lei.

Conditii ca acasa

Pe langa faptul ca ajungi sa faci economii semnificative, te bucuri si de mai mult spatiu, bucatarie bine dotata, baie proprie cu masina de spalat, astfel ca nu iti lipseste nimic si ai aceleasi conditii ca acasa. Cu siguranta ca nu doresti sa iti lipseasca internetul atunci cand cauti cazare ieftina in Bacau, iar acesta este oferit gratuit, spre deosebire de multi hotelieri care aplica o taxa de minim 10 lei pe zi pentru acest serviciu.

Lista avantajelor nu se opreste aici, deoarece oaspetii au parte de confort, liniste, intimitate datorita faptului ca la regimul hotelier nu exista cameriste sau alti angajati care sa intervina in cele mai nepotrivite momente.

Fara griji

Indiferent de perioada anului gasesti cazare ieftina in Bacau datorita regimului hotelier, iar oaspetii nu trebuie sa se ingrijoreze cu privire la siguranta masinilor personale, intrucat apartamentele vin la pachet si cu un loc de parcare asigurat. Cu alte cuvinte, dupa ce ai preluat cheia, poti sa traiesti alaturi de locuitorii orasului, sa te integrezi si sa ai parte de o experienta grozava.

Numeroase optiuni


In functie de preferinte, poti opta pentru locuri de cazare in orice zona a orasului, iar apartamentele ofera diferite tipuri de confort, echivalentul camerelor de hotel de 2, 3, 4 sau 5 stele, la preturi mult mai mici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu