luni, 18 iulie 2016

Anunturi cu servicii

Atunci cand prestezi un serviciu este mult mai usor sa il promovezi, chiar si cu costuri zero. Totul este foarte usor deoarece poti sa apelezi la anunturi cu servicii, unde iti postezi oferta, poti adauga o descriere detaliata, pana la 8 fotografii semnificative, iar acesta este valabil 90 de zile. Dupa care anuntul se reactualizeaza automat, gratuit, astfel ca nimeni nu are nimic de pierdut.
Din acest motiv, site-urile cu anunturi gratuite sunt din ce in ce mai populare si se bucura de un numar ridicat de utilizatori, aspect ideal atat pentru vanzatori, cat si pentru cumparatori. Oricine are nevoie de un instalator, de un fotograf pentru evenimente speciale, de un mecanic auto priceput sau o firma care sa asigure transportul pana in strainatate cu autocarul, poate accesa Imperator.ro, categoria anunturi cu servicii, iar aici vor fi listate toate.
O multime de servicii
Doresti sa gasesti un specialist care este capabil sa repare un aparat de aer conditionat, un laptop, un telefon, o tableta sau cineva care asigura izolatii exterioare ale cladirilor? Astazi este mult mai usor, din moment ce toate serviciile se afla intr-un singur loc.
In plus, Imperator.ro este un site foarte usor de utilizat, prietenos cu cei care il acceseaza, in special datorita faptului ca exista mai multe criterii ce pot fi selectate pentru a fi afisate doar cele mai reprezentative anunturi. Pe aceasta cale se elimina anunturile care nu sunt relevante, iar utilizatorii pot gasi in scurt timp persoana potrivita care sa asigure serviciul dorit.
Fara dubluri
Fiecare cont creat pe site este verificat de un administrator, pentru a nu exista dubluri, in timp ce anunturile sunt verificate, pentru ca utilizatorii sa nu dea de doua ori peste acelasi anunt. Datorita serviciului de promovare, orice anunt poate fi mai vizibil si astfel se maresc sansele prestatorilor de a-si gasi clienti.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu