joi, 25 iunie 2015

Abonamente de sanatate pentru doctori la comicilui?

Chiar nu stiam ca exista sii in Romania astfel de servicii si cu atat mai putin stiam ca aceste servicii sunt oferite publicului larg, la niste preturi decente si nu doar pe baza de pile, relatii, etc.

De fapt... daca stau sa ma gandesc mai bine... asta inseamna economia de piata, o economie sanatoasa care se dezvolta incet, dar natural, o economie in careapare o nevoie iar anumite firme sunt capabile sa raspunda acestei nevoi prin oferirea unor servicii care sa acopere necesitatile.

Asa au reusit si oamenii astia de la Doctoracasa - ei practic ofera abonamente de sanatate pentru fel de fel de probleme medicale, de la medicina generala si pana la chestii cat se poate de specifice (ceeea ce este extraordinar pentru piata din romania - unde cu totii stim ca medicina este o mare problema calitativa).

Astfel am apelat si eu la un astfel de abonament - pentru bunica mea, iar un medic face vizite la domiciliu periodic (de 3 ori pe luna) insa abonamentul poate include vizite programate, dar si urgente la care medicii clicnii DoctorAcasa vor raspunde.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu