joi, 11 februarie 2016

Stickere pentru dormitor

Nu stiu cum s-au descurcat altii cu amenajarea apartamentului, insa pentur mine si sotia mea lucrurile au fost catastrofale. In primul rand ca nu ne intelegeam absolut deloc, din niciun punct de vedere. Adica... acolo unde eu imi doream o anumita culoare, ea isi dorea o alta culoare, acolo unde eu imi doream un anumit set de mobilier, ea isi dorea cu totul altceva - de unde s-au generat o suita intreaga de discutii contradictorii si fel de fel de tensiuni.

In cele din urma ne-am inteles sa ne impartim pe camere - adica ea a luat bucataria, livingul si holurile in timp ce eu am fost respnsabil de restul casei, ceea ce inseamna ca de fapt fiecare avea drept de veto in privinta alegerilor unor mobile sau chestii de decor.

In cazul meu a trebuit s ama ocup si de camera copilului, unde ne-ar fi placut de fapt sa facem niste picturi pe pereti... ceva cu niste personaje de desene animate sau ceva asemanator, insa din pacate bugetul s-a cam terminat pe dorintele sotiei... deci... a cam trebuit sa ma ocup de cu totul alte chestii iar dormitorul a ramas la urma.

Nici nu mai stiu cum am reusit sa il mobilam, cu mobilier cumparat la super promtii, insa in cele din urma (din fericire si cu mult noroc) am reusit sa ne incadram in bugetul propus, ba chiar sa ne mai ramana ceva banuti pentur niste decoratiuni de perete.

Astfel... am ales sa achizitinam niste stickere dormitor de la colantaridesign, care arata foarte bine si pe care se pare ca am reusit sa le lipim fara probleme :).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu