miercuri, 27 aprilie 2016

Cazare in regim hotelier la Timisoara (cum si unde)



Din orice motiv ati vizita Timisoara sau indiferent cu cine o faceti, aveti nevoie de cazare. In urma cu cativa ani, majoritatea persoanelor alegeau hotelurile datorita confortului, insa piata a venit cu o noua propunere: apartamentele in regim hotelier in Timisoara

Per ansamblu, inchirierea in regim hotelier presupune imbinarea intimitatii propriei locuinte cu confortul unei cazari intr-un hotel. Insa avantajele nu se opresc aici: site-urile de specialitate promit o multime de alte beneficii precum: siguranta, profit economic, amplasare grozava si spatiu multmai mare.

Avantajul intimitatii

Daca iti doresti sa simti caldura unui camin indiferent de motivele pentru care te afli intr-un oras strain, cazarea in regim hotelier este perfecta. Spre deosebire de hotel, intr-un astfel de apartament nu o sa fiti trezit de zgomotele care se aud de pe hol, precum zgomotele angajatilor care discuta cu vecinii sau zgomotele aparatelor de curatenie. Mai mult decat atat, beneficiati de personal care se va ocupa de intretinerea imobilului, dar va veni doar atunci cand doriti.

Avantajul bucatariei

Chiar daca sunteti in vacanta, poate va doriti sa invitati niste prieteni la cina si sa ii impresionati, sau poate pur si simplu va place sa gatiti. Bucataria dintr-un apartament ii atrage mai mult pe membrii famiilor cu copii, pentru ca acestia au in general un regim alimentar mai special. De asemenea, gatind propria mancare puteti economisi sume importante intrucat nu mai este necesara apelarea la restaurante.

Avantajul confortului la un pret mic

Desi este un apartament, chiriasii se simt ca la hotel. Pe langa serviciile de curatenie, imobilele au aceleasi dotari (aer conditionat, internet etc) la un pret mai mic. In mare parte, apartamentele sunt situate in blocuri noi construite sau sunt recent amenajate. Din acest motiv majoritatea sunt impecabile, mobilate corespunzator si cu aparatura electrica de ultima generatie. Un plus este acela ca aproape toate imobilele au balcon.